Dette er en nydelig taco som alltid er en fulltreffer. Anbefaler at du lager dine egne Tostadas. For å ta den helt ut, så kan du i samme slengen lage din egen majones og habanerosaus.
Kilde: Malin Erikson - "Taco som i Mexico".
Ingredienser krabberøren
300 g krabbekjøtt (tilsvarer 2 krabbeskjell med kjøtt)
2 tomater
1/2 salatløk
1 fedd hvitløk
1 finhakket jalapeñochili
2 ss hakket frisk koriander
1 dl majones
1 ss nypresset limesaft
1/2 ts salt
Ingredienser til serveringen
8 reddiker
8 tostadas
2 dl issalat
Limebåter
Sterk habanerosaus (valgfritt)
Forberedelse
Fjern frøene fra tomatene og skjær tomatene i små terninger og legg i en bolle
Finhakk salatløken, jalapeñochilen og hvitløken og legg i samme bolle
Tilsett resten av ingrediensene til krabberøren og bland godt til du har en jevn røre
Skjær reddikene i fine strimler og legg i en bolle
Skjær issalaten i fine strimler og legg i en bolle
Tilberededning
Fordel issalatstrimlene på tostadene
Fordel krabberøren på hver enkelt tostada
Pynt med reddikstrimler og koriander
Press litt limesaft over hver enkelt tostada
Drypp habanerosaus på toppen hvis du ønsker litt ekstra sting