Nok en nydelig tacorett jeg har funnet i boken til Malin Erikson. Denne boken er en must for elskere av autentisk meksikansk mat. Adobo er en smaksrik, kraftig saus som også kan benyttes til marinering, noe denne retten bygger på. Sausen er også tilgjengelig som hermetisk vare, men er nok ikke så lett tilgjengelig. Den krever en del arbeid og den største utfordringen blir å skaffe de spesielle chili'ene. Noe kan du skaffe på butikker med stort vareutvalg (har funnet noe på Meny).
Jeg har gått til det skrittet å bestille fra www.amazon.co.uk.
Dette er en oppskrift som gir 4 porsjoner og serveres med varme tortillabrød, Mango- og habonerosalsa, salsa på ristede tomater, avokado i skiver og frisk hakket koriander.
Kilde: Malin Erikson - "Taco som i Mexico"
Hvis du ønsker det, så kan du også sette frem et glass med syltet rødløk hvis du tilfeldigvis har dette stående i kjøleskapet.
Kilde: Malin Erikson – «Taco som i Mexico«