Rist korianderfrø og spisskummin i en tørr stekepanne til det begynner å ryke
Bruk en morter og finmal korianderfrø og spisskummin
Bland sammen paprikapulver, chilipulver, malte korianderfrø, spisskummin, brunt sukker, salt og solsikkeolje i en liten bolle
Gni inn kyllingen med blandingen og la det stå og godgjøre seg i kjøleskapet
Rett før du skal tilberede kyllingen, så blander du sammen alt til glazen i en liten bolle (skal pensles på kyllingen etter at den har stekt i 30 minutter)
Bland sammen ingrediensene til spicy salatdressing i en liten bolle
Hvis du ikke har anskaffet ristede cashewnøtter, så rister du passende mengde i en tørr stekepanne
Kutt mango, agurk og kinakål i strimler og ha det over i en salatbolle
Del granateplet i to og kakk ut innholdet (hvis du foretrekker en annen teknikk så bruker du den) i samme salatbolle
Tilberedning
Sett stekeovnen på 200 grader, drikk ca halvparten av ølet (maks 2/3 hvis du er tørst) og tre boksen opp i «rompa» på kyllingen
Sett boksen med kyllingen på et stekebrett (pass på at kyllingen ikke velter)
Når stekeovnen er klar, så setter du stekebrettet nederst i ovnen og lar kyllingen steke i 30 minutter
Ta ut kyllingen og pensle på glazen
Sett inn kyllingen på nytt i ovnen og la den steke videre i 15 minutter
Ta ut kyllingen fra ovnen og la den hvile litt før du skjærer i den
Vend dressingen inn i salaten og strø over cashewnøttene
Skjær kyllingen opp i passende stykker og legg på fat sammen med salaten